duminică, 8 august 2010

Uleiul de masline si ficatul

Pietrelor de la bila
Pentur eliminarea pietrelor de la bila se rasnesc seminte uscate de pepene rosu si timp de 10 zile, dimineata pe nemancate se ia o lingurita din pulberea obtinuta impreuna cu o lingura de ulei de masline presat la rece, apoi se sta culcat pe partea dreapta 20 minute.
Tratamentul dureaza 3 luni, câte 10 zile pe luna

Probleme hepatice sau biliare
Se pot lua 1-2 linguri de ulei dimineata inainte de masa sau 1-2 linguri de ulei inaintea fiecarei mese.  Se recomanda ca dupa inghitirea uleiului sa se stea culcat o jumatate de ora pe partea dreapta.
Daca medicul constată ca pietrele sunt destul de mici pentru a putea fi eliminate fara sa produca blocaje, se amesteca o jumatate de ceasca de ulei de masline cu o jumatate de ceasca cu suc de lamaie sau grapefruit si se bea seara inainte de culcare. Dimineata se bea ceva fierbinte si apoi e posibil ca pietrele ss fie eliminate. Alteori se poate posti doua zile înainte, band suc de mere din două in doua ore, iar în cea de a doua seara se bea amestecul de ulei si suc de lamai. Astfel se va curata vezica, se vor dizolva sau elimina pietrele mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu